Over ons

Over ons

Even voorstellen:

Mijn naam is Michael van Wersch, Orthopedisch Schoentechnicus.

Ik ben reeds meer dan 13 jaren werkzaam in de orthopedie en revalidatie. Hierbij heb ik de nodige ervaringen opgedaan en echt een passie voor het vak gecreëerd om uiteindelijk de stap te zetten mijn eigen onderneming te starten. Ik trek zelf de stoute schoenen aan om u betere en mooiere schoenen te leveren

Op het gebied van administratie als werkplaats en spreekkamer heb ik een schat aan ervaring opgedaan bij Orthopedisch schoentechnische bedrijven door de jaren heen.

Alleen hierdoor kunt u rekenen op de beste service en kwaliteit die u van een orthopedisch schoentechnicus mag verwachten. Juiste plan van aanpak, klantgerichtheid en ook echt luisteren naar u als klant, dat is MVW Orthopedie.

Wat doen wij?

Gezondheid is een kostbaar bezit. Lichamelijk hebben we allemaal onze beperkingen. Sommige beperkingen zijn echter zodanig dat het functioneren in het dagelijkse leven teveel gehinderd wordt. In Nederland maken daarom ruim 100.000 mensen gebruik van een orthopedische voorziening om het dagelijks functioneren te verbeteren. MVW Orthopedie heeft ruime ervaring in het vinden van passende oplossingen voor functionele beperkingen aan het bewegingsapparaat.

Wij doen dit door voor u een orthopedische voorziening individueel (op maat) te vervaardigen zodat beperkingen worden opgeheven of zeker afnemen. Hierbij streven we er naar om een technisch en medisch goede voorziening te maken die ook nog eens erg mooi is!

Alles is bespreekbaar, en niets is te gek!

Daagt u ons uit?

MVW Orthopedie is een SEMH gecertificeerd bedrijf en voldoet daarmee aan de meest uitgebreide kwaliteitseisen op het gebied van hulpmiddelenzorg, waaronder (semi)Orthopedische schoenen, VLOS, OVAC, verbandschoenen en steunzolen.

🦶🏼 CORONA UPDATE 🦶🏼

We blijven gewoon open, Orthopedische Schoentechniek valt onder de medisch contactberoepen net zoals fysiotherapie en tandarts.
Uw afspraak kan gewoon doorgaan.

Onze standaard maatregelen die we binnen onze praktijk hebben getroffen blijven van kracht!

Mocht u nog vragen dan vernemen we dat graag!
☎️ 06 47 64 55 09 ( tevens ook whatsapp )
📧 info@mvworthopedie.nl

Met gezonde groet,
Team MVW orthopedie